Over ons

Home » Over ons

Betrouwbare verhuurder van party jukeboxen

Jukeboxhuren.nl is gevestigd in Gemert (Noord-Brabant) en is al bijna 20 jaar actief in de verhuur van party jukeboxen. Wij zijn letterlijk de uitvinder van de party jukebox in Nederland en hebben al heel wat feestjes gezien. Eerdere modellen die wij hebben ontwikkeld zijn door de concurrentie overgenomen en wij zijn steeds blijven door ontwikkelen wat heeft geresulteerd in de huidige retro jukebox en moderne jukebox. Wij verhuren geen kleine tafelmodellen maar alleen real-size jukeboxen, altijd in perfecte staat.

Wij werken uitsluitend met de beste componenten zoals Xenox muziekcomputers, Dateq mixers en professionele geluidssystemen van Electro Voice. Hierdoor garanderen we de gebruikszekerheid. Wij doen alles in huis, van de boekingen en support tot en met het transport en de op- en afbouw op locatie. Dat zorgt voor korte lijntjes, flexibiliteit, goede afspraken en goede uitvoering van de projecten. Inmiddels hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, zowel particulier als zakelijk, met mooie reviews. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Misschien ben jij wel onze volgende klant? Wacht niet langer en start een aanvraag bij de grootste en gezelligste verhuurder van jukeboxen in Nederland en België.

Ervaring in de feestwereld

Maarten Swinkels runt samen met Tom van Liempd Jukeboxhuren.nl. Vanaf medio 2023 zal Maarten alleen doorgaan met het bedrijf. Maarten heeft als allround DJ jarenlange ervaring en hij kent de wereld van feestjes, bruiloften en evenementen als geen ander. Naast vele boekingen op feesten en bruiloften was Maarten ook huis-DJ bij de succesvolle kroegen Roels en Zoetelief in Den Bosch. Deze ervaring en zijn brede muziekkennis zet hij in om van iedere klus van Jukeboxhuren.nl een succes te maken. Opdrachtgevers helpen met de beste afspeellijsten, met de beste opstelling qua licht en geluid. Daar wordt deze jongeman blij van. Maarten geeft net dat beetje extra om klanten optimaal te helpen.

× Vraag?