Party jukebox huren in Gelderland

Wil jij een party jukebox huren voor op jouw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of bruiloft in de provincie Gelderland? Dan ben je bij Jukeboxhuren.nl aan het juiste adres. De mooiste en ook de grootste party jukebox van Nederland huur je bij ons!

Jukeboxhuren.nl verhuurt feest jukeboxen in de hele provincie Gelderland, van Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, tot aan Apeldoorn. Wij verzorgen de op- en afbouw op locatie en daarmee ontzorgen wij onze klanten.

Het retro Wurlitzer model is zeer herkenbaar en brengt sfeer op feesten en partijen. Door een keuze te maken uit circa 20.000 songtitels in diverse genre’s kunnen jouw gasten zelf de muziek bepalen tijdens jouw feest. Alles is voorgeprogrammeerd en via een touchscreen kinderlijk eenvoudig te bedienen. Van swingende Rock & Roll klassiekers tot de Top 40 hits van deze week en van Nederlandstalige smartlappen tot Seventies Disco, alles zit er standaard in.

Kies een jukebox pakket

Het feestseizoen komt eraan! Kijk op onze website voor meer informatie, maak een keuze uit onze verschillende pakketten en reserveer direct. Mocht jouw feest niet door kunnen gaan in verband met Corona, dan kun je kosteloos annuleren en brengen wij dus niks in rekening. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0614506620.

× Vraag?