Muziek

Home » Muziek

Muziek voor op een feest

Heb jij muziek voor een feestje nodig? Wat werkt er beter voor een feest dan leuke gevarieerde muziek? Niks! En daarom zorgen wij voor de beste allround afspeellijsten die perfect werken als basis voor een feest, bruiloft of bedrijfsborrel. Onze allround afspeellijsten zijn gemakkelijk te selecteren in de jukeboxen en bestaan uit een leuke muziekmix van stijlen. Van 70’s Disco tot Rock, van de hits van nu tot Nederlandstalige meezingers. ABBA, John de Bever, Earth, Wind & Fire, in een mooie mix komen ze allemaal voorbij. De nummers worden automatisch afgespeeld en er vallen geen stiltes tussen de nummers. Hiermee is het al gegarandeerd feest! Dus ook wanneer gasten nog geen liedjes opzoeken in de jukebox zal de muziek van de geselecteerde afspeellijst afspelen en meteen de juiste snaar weten te raken. Het feest gaat natuurlijk helemaal los als vervolgens de gasten ook favoriete liedjes gaan opzoeken en draaien. Als een gast een liedje opzoekt en toevoegt aan de afspeellijst zal de jukebox na het draaien van dit nummer weer netjes verder gaan met de ingestelde afspeellijst.

Genres

Daarnaast maken wij ook afspeellijsten per genre. Dit kan handig zijn als iemand een specifiek genre wil draaien zoals bijv. bij een sixties feestje met Rock ’n Roll muziek. Maar het kan ook zijn dat iemand tijdens een feestje bijv. een half uurtje Duitse Schlagers wil draaien. Op dat moment kun je eenvoudig een genre selecteren waarna de jukebox dit genre gaat draaien. Natuurlijk kun je ten alle tijden switchen van genres en eventueel terug naar de allround afspeellijsten. Ook kunnen de genre afspeellijsten makkelijk zijn voor inspiratie bij het opzoeken van een specifiek nummer in het desbetreffende genre. Hieronder volgt een kleine greep uit de genres die rijkelijk zijn vertegenwoordigd in onze jukeboxen:

  • Dance classics 60’s
  • Dance classics 70’s
  • Dance classics 80’s
  • Dance classics 90’s
  • Hollands café
  • Hollands feest
  • Rock classics
  • Ibiza lounge
  • Zomers

Momentum afspeellijsten

Daarnaast maken wij momentum afspeellijsten. Bijvoorbeeld met de feestdagen zorgen wij voor een Kerst afspeellijst met daarin een goede mix van klassiekers en ook de nieuwe kerst hits. Zo zorgen wij ook voor muziek afspeellijsten voor Carnaval en op diverse andere momenten gedurende het jaar. Wij maken iedere maand een lijst met de (feest)-hits van het moment.

Sfeermuziek

Achtergrondmuziek voor hotels, restaurants en catering is belangrijk voor de totaalbeleving. Als je als hotel of restaurant een hoogwaardige diner ervaring wilt neerzetten, dan is het belangrijk dat er ook aandacht is besteed aan de muziek. De jukebox met mooi professioneel geluid is ook geschikt voor achtergrondmuziek. En voor dit soort gelegenheden maken wij specifieke afspeellijsten zoals Italian dinner, of Jazz dinner of Soul & Funk hits. 

Afspeellijst op maat

Als klant kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspeellijst op maat. Daarbij kun je precies aangeven welke nummers er in de afspeellijst opgenomen mogen worden waarna wij de afspeellijst gaan samenstellen en programmeren in onze systemen. Dit is een optie die tegen een meerprijs van 35 euro per boeking kan worden besteld.  

× Vraag?